Само преди няколко дни беше денят на Свети Валентин и

...
Само преди няколко дни беше денят на Свети Валентин и
Коментари Харесай

Какво става след празника на влюбените и защо вече не усещаш ефекта от стрелата на Купидон?

Само преди няколко дни беше денят на Свети Валентин и към този момент нещо е друго, че чак ти се желае да хванеш купата със сладолед и да плачеш на тъжни филми. Не се притеснявай, съгласно статистиката, не си сама.

Цветята, които получи към този момент стартират да губят свежестта си, шоколадът от обичания е изяден, а следата от благия му жест към този момент не се усеща. Наред с всичко това ти започваш да се съмняваш. Това се случва на доста от дамите в дните след празника, изпълнен с обич.

Оказва се, че основният провинен за всичко това е разликата сред упованията и действителността.

Някои са очаквали пръстен, някои сантиментално странствуване за двама, трети даже просто една красива роза. Каквото и да е, всяко едно от изброените, е неприятно, когато не е получено.

Пускаме сърце

Всяка година виждаме какви красиви каузи се правят точно на Свети Валентин  и това ни кара да чакаме и нашата приказка. Но не я ли получим няма по какъв начин да не изпитаме неприятното „ следвалентинско “ отчаяние.

Често се оказва, че даже и да сме получили мечтаното за мотива, отново може да ни мъчи същото възприятие. Това е по този начин, тъй като романтиката се е изгубила бързо-бързо.

И това е напълно  обикновено, тъй като мъжете са повече насочени към дейностите, а не възприятията, както дамите.

Какво кара един мъж да обича една жена?

Това ги кара да мислят, че сладкият жест послучай празника е задоволителен за момента и половинката им ще е щастлива по-късно. Затова разумно за тях следва да могат да се съсредоточат до идващото нещо в листата, без да бъде проблем.

Но дамите чакаме още от тази романтика и в идващите дни. Когато не я получим, се чудим дали нещо се е трансформирало, или пък в действителност ли му пука. А в това време самата истина е, че просто и двата пола мислят по друг метод и това предизвиква тези разочарования.

Затова урокът тук може да бъде да имаме вяра на половинката си и неговите планове, както и да приказваме с тях, в случай че зародят такива проблеми… това или да прекараме идващият Свети Валентин с приятелките си!

12 истини, които осъзнаваме, едвам когато открием същинската обич

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР