Само преди месец една от най-горещите звездни двойки беше тази

...
Само преди месец една от най-горещите звездни двойки беше тази
Коментари Харесай

Месец по-късно: Няма и следа от Жорката от "Игри на волята"! Какво се случва с риалити звездата

Само преди месец една от най-горещите звездни двойки беше тази на Георги и Фейгин от " Игри на волята ". Двамата продължиха романтиката, като красивата им връзка въодушеви целия Instagram.

Но внезапно Георги просто изчезна! Последната му фотография в Instagram е на месец и половина и е от пътуването му с Фейгин до Лондон, където бяха в средата на декември.

Виж още: От " Игри на волята " в Survivor: Нова риалити звезда лъсна чисто гол, театралничи за мъжко списание 

Георги не пуска сторита, не качва нищо, а това е в действителност прекомерно необичайно. Плувецът единствено преди месец и половина пускаше даже live-ове в обществените мрежи, от които даже разбрахме, че той и фигуристката са заживели дружно.

Виж още: Червен картон за Alpha Music, попиляха ги от хейт поради новата им певица 

Впрочем Георги не се появява и в сторитата на Фейгин. Александра е в деен състезателен сезон и безусловно обикаля света. След транспортните несгоди в Съединени американски щати фигуристката към този момент пътува за Турция. 

Въпреки всичко обаче прави усещане, че плувецът не пропуща да хареса всяка нова обява, появила се в профила на Фейгин. Но каква е повода да спре да качва наличие, евентуално единствено той знае. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР