Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди

...
Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди
Коментари Харесай

Славея Сиракова запозна дъщеря си с новия татко

Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и през днешния ден бъдещият й към този момент е част от фамилията.Тези дни дребната Амили имаше рожден ден и годеникът на майка й не са бе посетител на празненството, само че напълно бе заел родителските си позиции.

„ Позираше дружно със Славея на всички фамилни фотоси, като че ли той е таткото на Амили, а не Иван “, цъкат с език посетители на празника. Славея напълно се отдръпнала от бащата на щерка й и все по-рядко поддържала връзка с него. Щерката на Наско Сираков доста държала Амили да сътвори здрава връзка с новия си „ баща “ и връзките посред им да са като на татко и щерка.
Реклама
Двамата с новия й мъж се сгодиха в средата на февруари по време на почивката си в Бали. Годежът бе изненада за всички, даже за майка й Илиана Раева. „ Не е значимо аз да го утвърждавам, а щерка ми! Важното е да са здрави, щастливи и дружно, написа Интриги. За женитба още не сме говорили “, показа пред медиите тогава шефката на родната федерация по художествена гимнастика.И добави, че кандидат-зет й „ неповторимо момче “ – като че ли приказва за някой от танцуващите на паркета в „ Денсинг старс “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР