Само преди дни се зарадвахме, че актрисата Нина Добрев си

...
Само преди дни се зарадвахме, че актрисата Нина Добрев си
Коментари Харесай

4 дни по-късно: Нина Добрев си тръгна от България, дошла си заради тъжен повод

Само преди дни се зарадвахме, че актрисата Нина Добрев си е пристигнала в родната България за празниците. Тя беше видяна от фитнес инструктора Сами Хосни, защото двамата се оказали на прилежащи седалки при полет от Лондон за София. Тогава всички предположихме, че актрисата е намерила време, с цел да прекара празниците в София, както направи преди две години, само че истината се оказа по-различна.

Виж още: Джена пази 3 години една загадка! Певицата с самопризнание за почитателите си, което меко казано ги шашна

Ловци на подписи, които въпреки всичко са съумели да я видят, въпреки и за малко пред дома на баба ѝ, са разбрали, че визитата ѝ е била къса - едвам за четири дни. Всъщност мотивът даже не са били празници или просто почивка в родината. За жал, става известно, мотивът за визитата е печален. Актрисата обаче не разкрила повече, написа Телеграф.

Виж още: Семейни завършения преди Коледа: Ето на какво се отдадоха Джаферович

Вероятно Нина Добрев е желала визитата ѝ да остане загадка, като тази догадка се подхранва и от обстоятелството, че в персоналния си Instagram тя не разгласява фрагменти от пътуването си до България. Всъщност последната ѝ фотография е с обичания ѝ - сноубордиста Шон Уайт. Двамата евентуално ще посрещнат дружно празниците измежду снежните пейзажи на Канада. Това няма да е първото фамилно дъбиране на Нина и Шон, двамата прекараха дружно Деня на благодарността. 

Виж още: Не една, а цели две хубавици сграбчиха награди на " Мис Плеймейт " 2020

Нина Добрев и Шон Уайт са дружно от началото на годината, като двамата бяха видяни през март да карат дружно колела. Връзката бе публично " обявена ", когато българката разгласява фотография, на която тя подстригва косата на половинката си.

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР