Само преди 3 години Ренато Санчес бе считан за може

...
Само преди 3 години Ренато Санчес бе считан за може
Коментари Харесай

Ренато Санчес се предаде, иска изход от Байерн

Само преди 3 години Ренато Санчес бе считан за може би най-големия гений в европейския футбол. Със сериозен принос за европейската купа на Португалия, Санчес избра Байерн Мюнхен измежду куп грандове, искащи да го привлекат.

3 години по-късно обаче обстановката пред 21-годишния халф надалеч не е толкоз добра. Защото през тях той по този начин и не съумя да се наложи при баварците. През 2017-а поигра и чартърен в Суонси, само че там бе придружен от травми и единствено си завоюва насмешки с изявите си на Острова.

Настоящата акция стартира много по-обещаващо, а Нико Ковач увери, че Санчес е значима част от тима му. Само че през 2019-а португалецът е изиграл едвам 65 минути за баварците от 17 публични дуела.

В мача против Вердер Бремен той влезе в игра в 87-ата минута, а по-късно сподели, че се е предал със обстановката.

На въпрос, дали ще напусне Мюнхен през лятото, Санчес отговори: "Мисля, че да. Дали по-добре ще бъде наем или продажба, ще забележим. "

"Всеки знае - желая да играя повече. 5 минути не са задоволителни! Да играя е това, което обичам. Давам най-хубавото от себе си във всяка подготовка. Треньорът знае това, сътрудниците ми също. Трябва постоянно да съм подготвен. За тези 5 минути давам най-хубавото от себе си. Имам самонадеяност. И играя добре, когато получа късмет. "

Възможностите обаче са малко. Санчес се оплака и че Ковач съвсем не подготвени с него. Отношенията им разказа като "нормални. Уважавам го. "

"Тръудно е. Но имам още 15 години пред себе си. Бъдещето може да бъде положително. Не знам. Ще забележим кое е най-хубаво за мен. Просто желая да играя. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР