Само ПП-ДБ отнася хейта към това правителство. Те вече са

...
Само ПП-ДБ отнася хейта към това правителство. Те вече са
Коментари Харесай

Само ПП-ДБ отнася хейта към това правителство

Само ПП-ДБ отнася хейта към това държавно управление. Те към този момент са в положението на ГЕРБ, никой не ги желае за сътрудник.

Това мнение изрече пред БНР анализаторът Кристиян Шкварек и разяснява:

“Само ПП-ДБ отнася хейта към това държавно управление. От една година насам те се сринаха в цялата страна. Вече никой не ги брои за сътрудник. Преди година те вероятно можеха да вършат сглобка с други две-три партии против ГЕРБ. В момента те са в положението на ГЕРБ ”.

Според Кристиян Шкварек България не би трябвало да затваря енергийните си мощности, а да се индустриализира.

Той показа своя догадка, която дефинира като екзотична:

“Мисля, че въпросът е набожен. В Европа се случи един исторически развой по дехристиянизация. … В този вакуум доста бързо нахлуха няколко езически култа. Култ към зеленото, фетиш към сексуалността и фетиш към историческата несправедливост и мултикултурализма. … Тези три култа образуват новата вяра на Запада. Следователно не можем да търсим рационалност в тези неща ”.

Пред БНР анализаторът разяснява още:

“Политическият живот у нас има две равнища – диалогът в елита и диалогът измежду народа. Често пъти елитът си приказва за едни неща и се интересува от едни неща, а народът си приказва и се интересува от други неща. Над България е натегнала една колосална демографска рецесия – изчезват огромни елементи от тази страна. Хората ги интересува преди всичко да не им изчезне градът. Първото нещо, за което би трябвало да се приказва на хората, в случай че изобщо политиците желаят да имат връзка с народа, е това нещо – демографската рецесия, по какъв начин да не ви затворим последните предприятия в града и да би трябвало да се преместите и вие в София. Този диалог върви на две равнища ”

Вчера на фейсбук страницата си анализаторът разяснява срещата сред държавното управление и миньорите

“Аз персонално проблем нямам – сигурно избирам Пеевски да упражнява власт пред Кирил Петков, който е с най-малко 30 пункта коефициент на просветеност под него. Но вие по какъв начин се чувствате? Тези, които тъкмо като енергетиците през днешния ден блокирахте страната и скачахте по площадите, с цел да го НЯМА Пеевски, да ги няма и Движение за права и свободи, Борисов, ГЕРБ? Как сте през днешния ден, когато виждате по какъв начин вашите политически водачи и партии са виновните за цялостната реабилитация на това, което наричахте “Задкулисието ” и “Мафията ”? Вместо да ги “изчегъртат ” съумяха да ги върнат в центъра на властта, на решенията, на всичко. И в този момент се крият зад същите. Петков се оплаква, че Борисов не му подвига телефона, а Денков е залегнал под крилото на Пеевски като в окоп ”, написа той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР