Само по време на дело в съдебна зала не пея.

...
Само по време на дело в съдебна зала не пея.
Коментари Харесай

Адвокатът по бракоразводни дела от „Гласът на България“: Не пея само в съдебната зала!

" Само по време на дело в правосъдна зала не пея.

Музиката е отдушник. Да си бракоразводен юрист е като да си барман и таксиметров водач - слушател на всевъзможни истории. "
Това показа пред " България Днес " юрист Виктор Георгиев. Юристът впечатли жури и аудитория в " Гласът на България " с точно осъществяване на един от златните шлагери на Фил Колинс.

" Песента на Фил е с бракоразводна тема. С жена ми сме му огромни почитатели, пък и синът ни се споделя Филип, ненапълно си е кръстен на Фил ", споделя бранителят артист, който означи триумф и с присъединяване си в " Мюзик Айдъл 2 ".

Виктор Георгиев пази ярки мемоари от практиката си на бракоразводен юрист.

" Има и щастливи разводи. При един от тях към този момент някогашните съпрузи бяха в толкоз другарски връзки, че формалната разлъка си беше дребен празник и за двамата. После се ожениха наново, а след време се разведоха отново ", споделя юристът.

Според него доста честа причина за разрива в едно семейство е прибързаният избор.

" Други срещат един човек, който след това се трансформира в различен след брака. Според мен доста постоянно хората се женят за гаджето си, а не за половинката си . Има разлика сред двете - дали си хванал приятел/ка, или си намерил индивида, който е за теб ", прибавя Георгиев, който от години забива и с рок групата си " Еталон ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР