Само около седмица изтрая наказанието на Лионел Меси в Пари

...
Само около седмица изтрая наказанието на Лионел Меси в Пари
Коментари Харесай

ПСЖ отмени наказанието на Лео Меси

Само към седмица изтрая наказването на Лионел Меси в Пари Сен Жермен, откакто през днешния ден футболистът получи позволение да тренира с другите играчи на отбора. Така нападателят се включи пълноценно в заниманието, разкриха от клуба. Има даже информации, че той ще бъде в групата за идния дуел с Аячо.

Преди дни ПСЖ глоби международния първенец с изваждане от тима и възбрана да тренира въз основата поради нерегламентирано негово пътешестване до Саудитска Арабия. Меси се оправда, че се бил объркал. Наказанието трябваше да важи за интервал от две седмици, като поради него той не взе присъединяване в мача с Троа през уикенда.

Меси се появи въз основата и през вчерашния ден, само че тренира самичък, тъй като останалите футболисти имаха почивен ден. Вероятно управлението се е смилило на него и поради формалното опрощение, което той направи посредством особено видеообръщение.
 Меси е приел галактическата оферта на Ал-Хилал, гърмят във Франция Меси е приел галактическата оферта на Ал-Хилал, гърмят във Франция
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР