Само няколко дни след представянето на серията P20 в Париж,

...
Само няколко дни след представянето на серията P20 в Париж,
Коментари Харесай

Huawei Enjoy 8 бе представен официално: характеристики и цена

Само няколко дни след представянето на серията P20 в Париж, Huawei се завръща в Китай с цел да показа новия си смарт телефон. Enjoy 8 е по-достъпния телефон, в случай че се съпостави с трите апарата на Huawei, пуснати тази седмица, само че такава разлика в цената значи също и доста разминаване в спецификациите и функционалностите, предлагани от телефона.

Huawei Enjoy 8 се предлага в два разнообразни разновидността на дизайна. От четирите препоръчани цветови разновидността, три от тях са с гладка и матова повърхнина, а четвъртата предлага дизайн, сходен на това, което виждаме в Honor 9. Невероятно, само че всички те имат идентична цена.

В съпоставяне със своя предходник Enjoy 7, новият телефонът е с обновен външен тип. Така, че Enjoy 8 е екипиран с огромен екран и с трендовото съответствие 18:9. Както можете да видите на изображението, тук няма контур на екрана, който е толкоз известен в днешно време.

Huawei Enjoy 8 е оборудван с 5,99 инчов екран с резолюция 1440 x 720 пиксела. Екранът е затрупан със защитно 2.5 D стъкло. Устройството работи въз основата на Snapdragon 430 (Enjoy 7 беше със Snapdragon 425). Телефонът се предлага в два разновидността на паметта: 3 GB RAM + 32 GB вградена памет и 4 GB RAM + 64 GB.

На задния панел има две камери: 13-мегапикселова съществена и 2-мегапикселова спомагателна. Втората е предопределена единствено за установяване на полето и обезпечаване на резултата боке. Предната камера е 8-мегапикселова с мека подсветка, която поддържа и функционалността Face ID.

Huawei Enjoy 8 има три слота, които разрешават по едно и също време потребление на две SIM карти (nano) и карта памет MicroSD (до 256 GB). Работата на смарт телефона се обезпечава от батерия с потенциал 3000 mah. Устройството се ръководи с EMUI 8.0 и е основано на Android 8.0 Oreo.



За реализиране на съгласуваност е наличен Bluetooth 4.2, 3,5 мм аудио-жак и MicroUSB порт. Телефонът е оборудван със скенер за пръстови отпечатъци на задния панел, а също поддържа и функционалност за отключване на телефона посредством различаване на лицето на потребителя.

Huawei Enjoy 8 се предлага в златист, черен, наследник и розов цветови вид. В момента са налични единствено първите три модела. Телефонът ще се продава от през днешния ден, а първите 100 купувачи ще получат безвъзмезден селфи статив и жични слушалки.

Huawei Enjoy 8 с 3 GB RAM памет коства ¥ 1299 (~ 206 долара), а разновидността с 4 GB RAM памет ще коства ¥ 1499 (~ 238 долара).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР