Само няколко дни след края на сезон 2017/18 в Националната

...
Само няколко дни след края на сезон 2017/18 в Националната
Коментари Харесай

Наддаването за Леброн започна

Само няколко дни след края на сезон 2017/18 в Националната Баскетболна Асоциация, в който Голдън Стейт Уориърс сграбчи купата след безапелационен триумф във финалните плейофи с 4:0 над Кливланд Кавалиърс, към този момент започнаха спекулациите към бъдещето на звездата на „ Кавалерите “ Леброн Джеймс.

Както е известно, актуалният контракт на „ Кралят “ изтича на 1-и юли и тогава той ще бъде безграничен свободен сътрудник, което дава опция на огромна част от тимовете в Лигата да се опитат да го привлекат в редиците си.

По информация на The New York Times, към днешна дата най-сериозен интерес демонстрират от Сан Антонио Спърс, като старши-треньорът Грег Попович е подготвен да предложи на Джеймс контракт на стойност 78 милиона $, само че единствено в случай, че Дани Грийн и Руди Гей се откажат от опцията да удължат контрактите си с „ Шпорите “ за още 12 месеца.

Същевременно, наподобява, че и Ню Орлийнс Пеликанс също ще се опита да се включи в наддаването, като сигнал за това пристигна от звездата на отбора Антъни Дейвис, който хареса в обществените мрежи фотография на Леброн Джеймс с екипа на Пеликанс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР