Само няколко дни ни делят от срещата с някои от

...
Само няколко дни ни делят от срещата с някои от
Коментари Харесай

Открий любовта този февруари в Пловдив Плаза Мол!

Само няколко дни ни разделят от срещата с някои от най-талантливите актьори в страната и " Пощенска кутия за любовни приказки " на 12.02 с вход свободен! Пловдив Плаза ще има удоволствието да приветства съюза на глухите в България с техните представители: преводач Силвана Павлова и съветник Росица Караджова, които ще асистират текстовете да бъдат налични за всички на територията на комерсиалния център. Не пропускайте да се докоснете до най-хубавите разказвачи на любовни приказки на 12.02 от 17 часа. Насладете се на Мария Силвестър, Димитър Калбуров, Мая Бежанска, Вики от Мастило, Алек Алексиев, Петьо Петков - Шайбата, Силвия Петкова, Гери Турийска.

Открий любовта в най-сладките изкушения в Пловдив Плаза! В месеца на влюбените, при покупка на стойност 100 или повече лв. от комерсиалния център, можеш да участваш в лотария за спечелелване на една от стотиците цели торти от сладкарници Неделя или десетки френски макарони с екзотичн и обичайни усети от Baker’с! Ела на място и откри най-сладката обич! Единственото изискване е покупките да са на територия на мола, да регистрираш касовата си записка на фише информация и да получиш премията си незабавно при продобиване!



Програмата ни продължава на 14.02, когато Пловдив Плаза ще осъмне със стотици балони, под формата на сърца за феновете на празника „ Свети Валентин “. В 17:30 часа ще може да се включите в рисуването с вино, което организираме с нашите другари от „ Мацаница “ – „

Ще ти подаря Луната “. Цената на билетите е 15 лева и би трябвало да се закупят авансово на Macanica.bg



Напомняме Ви, че работното ни време е от 11 до 20 часа до края на февруари и че на територия на Пловдив Плаза може да откриете мобилен сертифициран пункт на лабораторията „ Каридад “ с работно време от 08:00-20 часа, които оферират услугата „ бърз тест “. Очакваме Ви с купища изненади в месеца на любовта!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР