Само ние мислим, че пандемия няма, че вирус няма. Това

...
Само ние мислим, че пандемия няма, че вирус няма. Това
Коментари Харесай

Борисов с признание за маските и недоказано твърдение за броя на заразени

„ Само ние мислим, че пандемия няма, че вирус няма . Това се нагнетява съзнателно в обществото. Вижте по какъв начин се организира срещата в Европейски Съюз.
Станахме втори в Европа, в този момент сме след Швеция по брой на инфектирани ", съобщи министър председателят Бойко Борисов от Брюксел , само че без да се позове на статистически данни.
Вижте къде се намира България съгласно статистиката

" Сега се вижда имало ли е смисъл от маски и отдалеченост. Преди случаите бяха 5-6-8, в този момент са 200-300-200-300. Това са цифрите,, виждате какво се получава ”, сподели министър председателят Бойко Борисов.
Той уточни, че на съвета всеки гледа деликатно дали носиш маска и ти вършат непрекъснато забележка, в случай че не ти е поставена както би трябвало (самият Борисов постоянно носи маската под носа си бел.-ред.) .
Той.
„ Нека мине утрешния ден. Искам кръгла маса на медиците пред медиите . Всички са доценти и професори, да излязат и обяснят на обществото каква е обстановката и до каква степен ще стигнем.
Медицинските светила да излязат и да кажат по единия или по други модел е по-правилно. Сега ни поставят в алените зони ”, сподели Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР