Само на 45 години почина Анастасия Жайгарова, по-позната като Сия.

...
Само на 45 години почина Анастасия Жайгарова, по-позната като Сия.
Коментари Харесай

Едва на 45! Участничка от “Фермата” почина

Само на 45 години умря Анастасия Жайгарова, по-позната като Сия. Тя бе едно от запаметяващите се лица в седмия сезон на предаването “Фермата ”. Тогава се популяризира като майтапчийка, която виждаше положителното у хората и с всички сили се опитваше да сватосва останалите си сътрудници по игра.

Синоптичката Натали Трифонова очевидно е била в близки връзки с русокосата хала, тъй като откри време и сили да уважи паметта ѝ в обществените мрежи. Тя разгласява фотография, на която театралничи прегърната с отишлата си без време жена, и акцентира, че е сигурна, че ни гледа от горната страна и даже се усмихва. Повече в връзките им хубавицата не задълба обществено, само че поради скръбните ѝ думи в интернет пространството евентуално е държала доста на приятелката си.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Anastasia Todorova Jaigarova (@anastasia_jaigarova)

И в действителност, 45 години на този свят са прекомерно малко време. Сия бе в разцвета на силите си и неочакваната ѝ гибел потресе обществото. Макар към този момент да не са известни аргументите за кончината ѝ, новината обиколи Мрежата. Мнозина останаха безпределно сюрпризирани и показаха съболезнования към фамилията. Участничката от сезон 7 несъмнено бе мощна жена, справила се сама с доста от несгодите в живота си. Хъсът ѝ за победа и общителността ѝ ѝ отредиха място измежду най-запомнящите се герои на “Фермата ”.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР