Само на 24 години Дуа Липа има редица хитове и

...
Само на 24 години Дуа Липа има редица хитове и
Коментари Харесай

Без какво не може да живее Дуа Липа

Само на 24 години Дуа Липа има редица шлагери и награди, както и 16 милиона $ в банковата си сметка. Затова самоуверено може да каже, че е осъществила своята фантазия.

Началото на пътя на певицата не е било по никакъв начин розово и е изпитвала огромни страхове дали ще й се получи и дали ще успее да се наложи в поп музиката. Дори си татуирала думата " самообладание " , с цел да не не помни, че всичко изисква време.

" Успехът, който имам в този момент, е повече от това, което в миналото съм си представяла, че е допустимо. Ако би трябвало да бъда почтена, в никакъв случай не съм мислила, че ще стигна толкоз надалеч ", споделя певицата.
 Снимка 484359

Веднъж стъпила на огромната сцена, Липа е сигурна, че желае да остане там допустимо най-дълго. " Винаги съм желала да върша музика и в този момент чувствам, че надали не животът ми зависи от това " , добавя певицата.

Тя се надява кариерата й да бъде също толкоз шеметна, колкото на Мадона. Младата британка се възхищава на по-възрастната си колежка, която е на върха на славата, която е на 40-45, а в този момент продължава да прави шлагери.

Според изпълнителката на " Break your heart ", Мадона е доказателство, че дамите могат да бъдат на сцената и да вършат това, което обичат, толкоз дълго, колкото желаят , предава The Sun.
 Дуа Липа и новата ѝ прическа
Новата огнена прическа на Дуа Липа

Певицата обича да разнообразява и предизвика

А откакто се пенсионира, не по-рано от 50, Дуа Липа си се показва в компанията на доста кучета и още веднъж пушачка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР