Само Мо Салах може да вкара по такъв начин и

...
Само Мо Салах може да вкара по такъв начин и
Коментари Харесай

Ударът на вълшебника: как Салах вкара срещу "Залцбург"

Само Мо Салах може да вкара по подобен метод " и " неосъществим гол " - по този начин почитателите на " Ливърпул " описаха попадението на Мохамед Салах в мача против " Залцбург " в Шампионската лига във вторник.

Европейският клубен първенец завоюва гостуването си в Австрия с 2:0 и си подсигурява първото място в крайното класиране на група Е. Салах се разписа в 58-ата минута, отбелязвайки втория гол в мача.

Египетският нападател овладя дълго подаване на капитана Джордан Хендерсън, подмина вратаря на домакините Цицан Станкович и означи от доста дребен ъгъл. Трудността на осъществяването беше допълнена от това, че Салах го направи с по-слабия си десен крайник, а поради фалца до последно изглеждаше, че топката няма да влезе в мрежата.

Попадението се оказа още по-специално за Салах, защото е под №200 в неговата професионална кариера на клубно и национално равнище. Откакто се причисли към " Ливърпул ", той към този момент има 82 попадения. В кариерата си Салах има и 41 гола за своята татковина Египет.

Tight Angle
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР