Само месец, след като президентът на испанската футболна федерация -

...
Само месец, след като президентът на испанската футболна федерация -
Коментари Харесай

Нов скандал в Испания, футболен президент заплашил: Ако не се ч***ш с мен, ще кажа на всички, че си лесбийка!

Само месец, откакто президентът на испанската футболна федерация - Луис Рубиалес, подаде оставка поради целувката с Джани Ермосо след награждаването след финала на Световното състезание по футбол за дами в Австралия и Нова Зеландия, гръмна още един скандал на Иберийския полуостров.

Потресаващият роман, който е един от многото и продължава да бъде постоянно срещан в женския футбол, е на Анхелес Парехо - авторката на първия гол за Испания на интернационален шампионат, Евро`97. Тя признава, че футболен президент е желал да има полови връзки с нея и даже е отправял заплачи, че ще популяризира слух, че е лесбийка.

" Или ще спиш с мен, или ще кажа на всички, че си лесбийка ", ми сподели президентът на един клуб. Предпочитам да бъда лесбийка и хората да знаят това, в сравнение с да дремя с теб! ", отговорих аз ", признава Парехо.



То пък е една загадка, че Анхелес е лесбийка...

През своите 20 години в елита тя е играла в Сабадел, Торино, Рома, Реджина и други. Има 18 мача за Ла Фурия.

Тя си спомня, че на осемгодишна възраст е оставила куклата на сестра си близначка (Изабел, която по-късно ще направи кариера с нея) и е отишла да рита с братята си на паркинга зад къщата.

Родителите й я поддържат безусловно. Записва се във футболно учебно заведение в Терраса и оттова - в Сабадел.

По-късно президентът на Торино вижда двете сестри и не се стопира пред нищо преди да подпише с тях за 300 000 песети.

" Да играя за националния тим беше фантазия, която сбъднах с помощта на фамилията си. Баща ми в действителност харесваше футбола, а майка ми просто ни виждаше щастливи ", споделя Парехо пред испанския " Марка ".

Тя е част от тима на Испания, който доближи полуфиналите на Евро 1997 година, вкара три гола (срещу Франция, Русия и Италия) и e включена в идеалната единайсеторка на шампионата.

" Носихме екипите на мъжете от миналата година. Фланелките бяха големи, бяха под коленете ми. След този шампионат написахме писмо до федерацията, с цел да протестираме против отношението, само че никой не ни послуша. Федерацията не искаше да заплаща за пътуванията ни. Чувствахме се дискриминирани, само че никой не ни обърна внимание ", споделя Анхелес.

Кариерата на Изабел е по-кратка, както на клубно, по този начин и на национално равнище.

" Когато се разделихме със сестра ми, това беше тежък удар. Дойде миг, в който взех решение да напусна футбола, тъй като не беше съчетаем с живота, който водех. Работех сутринта в магазин на " Бенетон " и трябваше да пътувам 220 километра, с цел да отида и да упражнявам с тим от Втора дивизия ", споделя някогашната футболистка, която окачва бутонките на пирона през 2005 година

След като се пенсионират, сестрите Парехо се откриват в Сардиния. В момента Анхелес дава отговор за Scuola Calcio Raniero Vaira, а Изабел оказва помощ в координацията. И двете наблюдават испанския женски футбол от разстояние.

" Когато се върна в Испания за Коледа, желая да виждам мач на Барселона ", признава Анхелес.

" Не пропущам мач от националния тим. Наслаждавах се доста на международното състезание, тъй като те играха брилянтно и се оказаха страховит тим. Вярвам, че Испания е любимец против всеки противник в света сега. Много се приказва за тях поради онази целувката, само че е време да оставим това и да ги похвалим за това какви велики футболисти са ", приключва Изабел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР