Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му

...
Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му
Коментари Харесай

Найденов посече комикса на Божков

" Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му неистини ". Това написа притежателят на efbet Цветомир Найденов във връзка последната димка на някогашния му съучастник Васил Божков, който се укрива в Дубай. Обвиненият в 18 от най-тежките закононарушения хазартен необут пусна тази заран комикс, с който прави следващ опит да основава напрежение.

ВИЖ ОЩЕ: Новата димка на Божков: Комикс за Али Баба

Ето какво още написа Цветомир Найденов:

" Покрай приказките на Черепа, Али Баба към този момент стана синоним на измамник... обикновеното доказателство: Ако Черепа е бил рекетиран да заплаща 20 % от облагата си във компания, където той има 51 %, то незабавно Велинградският лъжец, щеше да разгласи на съдружниците си, че “ рекета ” е 40 % и на него да му излезе без пари.

Черепа по този начин подрежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната
лотария, които са му били с 44 % съдружници, би трябвало да са плащали целия рекет и да са останали с 24%... а такова нещо няма и е елементарно проверимо. Да не приказваме за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 %.... това са такива смешни неистини на Черепа, че единствено мега малоумници могат да се вържат. Такъв “ рекет “ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си единствено на 1! Иначе от кое място пари за самолети, яхти и леки дами, а? #бъдетеизлъгани ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР