Само HotArena успя да се добере до запис на най-коментирания

...
Само HotArena успя да се добере до запис на най-коментирания
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Мега Скандал: Тайният запис от „Черешката на тортата“ на свадата между Кулагин и Нора Недкова излезе на светло

Само HotArena съумя да се добере до запис на най-коментирания скандал. Този сред Кулагин и Нора Недкова в " Черешката на тортата ".

Шокиращата кавга, която не беше излъчена в ефир, заради гледище на плеймейтката, е била записана с телефона от режисьора на фолк-клипове - Люси Иларианов, който обича интригата. Люси също взе участие в риалити формата, обаче е направил грешката да пусне на висок глас записа във фризьорския салон, където върви приятелката му Ани Хоанг. Само HotArena ще разкрие цялата истина, а точно, че пердах сред двамата е нямало! Нора Недкова не е пребила Кулагин, както беше оповестено в голям брой уеб сайтове, а единствено го е заплашвала.

В записа ясно се чува по какъв начин плейметката, под въздействието на алкохол и опиати, врещи и се тръшка в транс, до момента в който заплашва гримьора. Кулагин явно въобще не й обръща внимание, тъй като е изцяло спокоен и приканва екипа да снимат излагацията на новоизлюпената плеймейтка.

Обиди нетипични за жена, произлизат от устата на Нора. Тя се жалва, че Кулагин е изпил силата и нараснал бръчките й. Мис плеймейт повтаря единствено " бръчките ми, бръчките ми, вдигаш ми бръчките ". В записа плеймейтката признава, че има и мъжки сексуален орган.

Цяла седмица изнервената моделка била с нарушен хормонален баланс и сън, поради провокативния Кулагин. В записа го заплашва с обезчестяване от мутри и побой. В края на цирка, Нора хвърля даже чаша, с която обаче не улучва Кулагин, а режисьора на " Черешката " - Калоян. Нещата излизат отвън надзор и хора от ресторанта алармират на 112, тъй като Нора нарушава публичния ред с викове и пошъл език.

Патрулка идва и озаптява Недкова, след което униформени я ескротират до районното ръководство.

Записа на целия скандал можете да чуете извънредно единствено тук!



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР