Само ГЕРБ може да довърши АМ “Хемус. Убедих се в

...
Само ГЕРБ може да довърши АМ “Хемус. Убедих се в
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна: Само ГЕРБ може да довърши АМ Хемус до две години

 Само ГЕРБ може да довърши Автомагистрала “Хемус ". Убедих се в това, откакто служебният кабинет си разреши да спре парите, които ние гарантирахме за построяването на автомагистралата. Без “Хемус " нищо не може да се случи в Северна България! Ние ще довършим започнатото и ще го създадем до две години. Това съобщи в препълнената зала във Варна водачът на Политическа партия ГЕРБ.

" Новата “звезда " Тошко Йорданов очевидно не знае, че политиката е конкуренция на хрумвания. Съветвам го да се държи настрани, когато разногласието е сред мощни мъже “, сподели Борисов във връзка на изказванията на втория в Има Такъв Народ.

Как смеят да съпоставят ГЕРБ с терористи, когато като министър председател аз съм бил одобряван персонално от всички водачи по света, в това число от двама американски президенти?!, изрази възмущението си Борисов от непремерените изявления на политическите съперници.

Той напомни позицията на Съюза на съдиите в България във връзка изказвания на икономическия и на районния министър, в които те си разрешават да разясняват сериозно правосъдни решения. Кирил Петков и Виолета Комитова нанесоха непоправима щета на доверието в правораздаването, цитира позицията някогашният министър председател.

Медицинските служащи са нашата войска! Затова в управническа стратегия на ГЕРБ са заложени двойно нарастване на заплатите на всички в бранша – санитар, здравна сестра, доктор. Героите в бели престилки са тези, които и през идващите две години ще бъде непрестанно в борба, сподели Борисов.

Христо Иванов всеки ден искаше да му предоставим информация за проверката на “Лукойл ". Защо през днешния ден не желае същото от корифея на мисълта от “Харвард " Асен Василев?, попита риторично той.

" Най-големите ми опасения се сбъднаха - признаха си, че са пипали кодовете на машините. Това не е ЦИК, а е ЦИРК. Гласовете, откраднати от ГЕРБ, ще отидат при Трифонов, значимо им е той е да първи. Искат да откраднат изборите, както направи президентът на Венецуела Николас Мадуро “.

Борисов беше безапелационен: нямам неизпълнени обещания!.Преведохме страната през десетки рецесии и през ковид пандемията. В България сега има три милиона ваксини, с помощта на нашите старания. Служебният кабинет направи всичко допустимо да провали имунизационния развой, само че лятото ще мине бързо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР