Само допреди 2-3 години Григор Димитров е губил по 2

...
Само допреди 2-3 години Григор Димитров е губил по 2
Коментари Харесай

Бащата на Григор: Той губеше по 2 килограма след петсетови мачове

Само допреди 2-3 години Григор Димитров е губил по 2 кг при мачове във формат 3 от 5 сета и не можеше да си ги върне за идващия мач. Това описа бащата на огромната ни тенис звезда - Димитър.
В изявление пред bTV Димитър похвали сина си за равнището, до което е достигнал, особено във връзка с физическата подготовка. Сега Григор без проблем си връща изгубените килограми, когато би трябвало да играе в най-тежкия формат в света на тениса - става въпрос за мачове като епичния петсетов полуфинал на Australian Open тази година, против сегашния международен номер едно Рафаел Надал, стана ясно от думите на бащата на международния номер 3.
По отношение на обстоятелството, че трима от най-големите тенисисти сега ги нямаше на Финалния Мастърс в Лондон (бел. ред. - Джокович, Мъри и Вавринка) и подмятанията, че поради това Григор е спечелил, Димитър беше безапелационен: " В спорта има късмет и когато пристигна, би трябвало да го използваш ".
Бащата на Григор описа и, че от време на време синът му го търси за консултация за какво нещо не се получава - да вземем за пример някой удар. Двамата обаче от дълго време не упражняват дружно - по този начин, както е било в детските и юношеските години на Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР