Само 3 месеца след като си намери подходящ наследник като

...
Само 3 месеца след като си намери подходящ наследник като
Коментари Харесай

Рокади: Нова тв отмъква наследника на Антон Хекимян

Само 3 месеца откакто си откри подобаващ правоприемник като водещ на „ Тази заран ”, Антон Хекимян е изправен пред действителната заплаха още веднъж за стартира да търси човек за тази позиция. Има сериозен риск новото лице на предаването – Златимир Йочев, да напусне, с цел да стартира работа в Нова телевизия. Там към този момент се реалокира половинката му Марина Цекова.

Златимир Йочев изчезна от ефира на Би Ти Ви единствено ден откакто от Нова тв оповестиха, че жена му Марина Цекова става водеща на съботно-неделния утринен блок „ Събуди се ” на мястото на Мартина Ганчева. Колежката на Йочев – Биляна Гавазова, изясни в ефир, че той сякаш е в отмора. „ По изключение до мен не е Златимир Йочев, тъй като е време и за малко отмора понякога, по този начин да се каже, заслужена за него ”, са точните думи, които тя сподели рано сутринта в петък. И въпреки че водещият се върна на работа в понеделник, когато пък Биляна не беше на работа, по-недоверчиви фенове съществено се усъмниха в нейното пояснение на петъчното му неявяване. Известно е, че Йочев излезе за пръв път в ефира на Би Ти Ви през март. И децата могат да сметнат, че той е прекарал там единствено 3 месеца и е меко казано необичайно да се приказва за отмора, още повече заслужена, след толкоз къс интервал от време.

Малко преди новият водещ да влезе в студиото на „ Тази заран ”, контракт с Би Ти Ви подписа неговата половинка Марина Цекова, която преди този момент работеше в Нова. Беше оповестено, че тя ще чете късните вечерни вести. Първият й ефир трябваше да е в края на декември предходната година. Точно тогава обаче Антон Хекимян стана началник на мястото на уволнения Венелин Петков и Марина по този начин и не се появи пред камерите. Тя пое новините много след Нова година. От малкия екран бързо й уредиха няколко изявленията и корица на дамско списание, с цел да я създадат известна. Но тези дни стана ясно, че все пак тя напуща, с цел да се върне в Нова. От предходната събота Марина е лице на „ Събуди се ”. Говори се, че е въпрос на време мъжът й да я последва, единствено че в друго предаване.

Както „ Уикенд ” писа, сега в Нова са в интензивно търсене на водещ на обзорното следобедно шоу „ Неделята на Нова ”, което е в директна конкуренция за рейтинг със „ 120 минути ” на Светльо Иванов по Би Ти Ви. Именно Иванов в началото беше спряган за водещ на това предаване. След деликатно претегляне на плюсовете и минусите на офертата обаче той решил, че няма да напуща Би Ти Ви поради Нова, настояват осведомени. Говореше се, че вместо него в „ Неделята на Нова ” може да стартира работа напористата му колежка Мария Цънцарова. Но откакто Марина Цекова се върна в малкия екран, все по-усилено се разяснява, че мястото се пази за мъжа й Златимир Йочев.

Той си завоюва доста почитатели още в първите дни в Би Ти Ви. Младият публицист е рядко срещана композиция от разсъдък, необятна обща просвета, позитивност и в това време съблюдаване на отдалеченост от гостите в студиото, тъй че да не могат да го обвинят нито в угодливост, нито в скандалджийство, присъщи за някои други водещи. По фасон на работа той доста припомня Светльо Иванов и би бил съвършен негов съперник.Припомняме, че някогашната водеща на „ Неделята на Нова ” напусна малкия екран със скандал преди няколко седмици. Повод за решението й бяха дочути клюки, че считат да я уволняват. Оттогава малкия екран е в интензивно търсене на неин правоприемник, като в това време шоуто се
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР