Съмнявам се с Атака да излезем с общи кандидатури за

...
Съмнявам се с Атака да излезем с общи кандидатури за
Коментари Харесай

ВМРО: Може би с НФСБ, но без Атака на изборите

" Съмнявам се с " Атака " да излезем с общи кандидатури за кметове ", съобщи в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Той добави, че не престават диалозите за обща кандидатура в Пловдив на Славчо Атанасов. „ Той би бил доста добър кмет. Г-н Атанасов беше добър кмет и може би ще бъде добър подобен. В момента е депутат в НФСБ. Има и други вероятни разновидности за общи кметове ”, разяснява той.

Джамбазки разяснява и тематиката за приключването на персоналните данни на над 5 милиона българи при хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. По думите му би трябвало да има осъдени чиновници на Национална агенция за приходите за случилото се. Трябва да се търси отговорност от хората, които би трябвало да пазят нашите персонални данни. В Министерството на финансите доста лековато подхождат към своите отговорности ", безапелационен е заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Не мога да си показва по-нахално държание на държавен чиновник ". С тези думи пък разяснява изказването на шефката на приходната организация Галя Димитрова след връщането й от заплатен отпуск.

Евродепутатът е безапелационен, че държавните институции би трябвало да пазят персоналните данни на хората. " Задължение на държавните институции е да пазят персоналния живот на българските жители. Би трябвало да се намерения в посока институциите да организират транспарантни процедури и да наема такива предприятия, които да пазят тази информация с ясната гаранция какво ще се случи, в случай че изтърват персоналните данни ", съобщи той.

Оказа се, че Джамбазки и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов са санкционирани от ЦИК поради заплатен репортаж по частна телевизия по време на предизборна акция. " И двете санкции са безумни. Ние ще ги апелираме. И двете по частна телевизия. Това не би трябвало да ни визира чисто механически даже ", изясни членът на Екологичен потенциал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР