Съмнителни шумове, приличащи на гърмежи, предизвикаха паника сред посетителите на

...
Съмнителни шумове, приличащи на гърмежи, предизвикаха паника сред посетителите на
Коментари Харесай

Неизправен ескалатор предизвика паника в парижкия „Дисниленд“

Съмнителни шумове, наподобяващи на гърмежи, провокираха суматоха измежду посетителите на парижкия атракционен парк "Дисниленд ", предадоха международните организации.
Но полицейски източници прецизираха, че е нямало изстрели, а подозрителните звуци са пристигнали отнеизправен ескалатор. При създалата се суматоха няколко души са получили леки пострадвания.
"Имаше паническо бягство, дължащо се на мощен тон, евентуално породен от асансьор или ескалатор ", сподели един от чиновниците в парка, поискал анонимност. "Цареше страшна суматоха ", показа една от свидетелките, показала се като Алексия. "Всички мислеха, че това е въоръжена офанзива. Навсякъде имаше полиция и ни изведоха през спешен излаз ", добавя тя.
Гостите в комерсиалната зона на парка, където е станал случаят, са били призовани да останат в пространствата, до момента в който бъде осъществена инспекцията. Тревогата се оказала подправена. "Фалшива паника, силите за сигурност потвърдиха, че няма опасност ", съобщи френското Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР