Съмнения за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен.

...
Съмнения за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен.
Коментари Харесай

Разследват учител за блудство с 8-годишно момиченце в Сливен

Съмнения за блудничество с 8-годишно момиченце в учебно заведение в Сливен. Прокуратурата проверява сигнал на родители, които настояват, че преподавател е правил блудствени дейности с детето им. Учителят е бил арестуван за 24 часа и освободен.

„ Моето дете беше предходната седмица на учебно заведение единствено един ден. Учителят след часовете е почнал да я гони, след което тя пада от едно от стъпалата. След това тя не искаше да върви на учебно заведение. Спря да се храни. Детето единствено ревеше, затвори се в себе си. В четвъртък вечерта тя ми описа. Аз ѝ споделих, че не би трябвало да отиде на учебно заведение, тъй като аз съм на работа. Казах ѝ, че ще би трябвало да остане на занималня, а тя стартира да плаче. Тя ми сподели: „ Учителят е безсрамник, аз не желая да вървя ”. Тя описа, че той я е заключил в една стая, с два чина, а по-късно учителят е започвал да се гаври с нея. Това не е било единствено веднъж ”, описа пред БТВ майката на детето Снежана Симеонова.

„ Подадохме сигнал в полицията. И трите ми деца учат в това учебно заведение, мен ме е боязън да ги пущам ”, сподели бащата на детето Димитър Димитров.

Според дядото Петър Костов детето е заплашвано, откакто е било насилвано.

От полицията оповестиха, че има подаден сигнал на 16 декември, учителят е арестуван за 24 часа, а по-късно е освободен.

От прокуратурата споделиха, че е формирано досъдебно произвеждане за блудничество. Момиченцето също е разпитвано.

„ Наистина би трябвало да има правдивост. В петък разговарях с учителя, по-късно излезе на открито и бе задържан от полицията. Той отхвърля да е блудствал с детето. Учителят работи при нас от 4 години. Не е имало недоволства до момента. На първия етаж няма камери ”, сподели Митко Митев, шеф на Шесто главно учебно заведение „ Братя Миладинови “ Сливен.

Училището е блокирано от родители, които са извели децата си и декларират, че няма да ги пуснат в часовете, до момента в който въпросният преподавател е на независимост и може да отиде в школото. Районът е блокиран от полиция.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР