Съмнения в юридическия опит на човека, когото ПП-ДБ се готвят

...
Съмнения в юридическия опит на човека, когото ПП-ДБ се готвят
Коментари Харесай

Бойко Борисов недоволен от кандидата на ПП-ДБ за шеф на правната комисия

Съмнения в юридическия опит на индивида, който ПП-ДБ се готвят да повдигнат за началник на правната комисия в Народното събрание, изрази водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той още един път прикани ПП-ДБ да назовават с имената другите партии, от които биха търсили поддръжка за държавно управление.

„ Другите имат имена. Значи Движение за права и свободи е по-приемлива от ГЕРБ? Кажете го на вашите гласоподаватели и аз ще се съглася. Направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкавите с плаващи болшинства и с сходни нелепости – това е единствено за хора, които не знаят по какъв начин се ръководи страна. Да ни оферират това, което ние сме си спечелили на изборите – парламентарния надзор и болшинство, джентълменското съглашение за ръководител и началник на правна комисия. Друг въпрос е какво ни предложиха те… Ние предложихме най-хубавия ни админ, може би и в България – Росен Желязков “, разяснява Борисов.

Борисов изясни, че през днешния ден стартират срещи сред двете обединения по браншове, с цел да се разиска програмата на ПП-ДБ и да видят дали е реалистична.

„ Опитахме се да се абстрахираме от утринните коментатори, само че не е почтено към нашите гласоподаватели да го създадем. Ние не сме поставяли ултиматум – благодаря на акад. Денков, че го сподели. За да приказваш за втори мандат и да казваш, че няма да представиш държавно управление до тогава, е някак си нелогично “, сподели Борисов./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР