Съмнение дали бащата на 14-годишният Мишо и негови приятели не

...
Съмнение дали бащата на 14-годишният Мишо и негови приятели не
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Подозират бащата на 14-годишният убиец на македонеца. Стефан Куция е криминално проявен

Съмнение дали бащата на 14-годишният Мишо и негови другари не са забъркани в убийството на македонеца Игор Николовски, а хлапакът е заставен да поеме виновността, нищят проверяващите по бруталното ликвидиране на чужденеца в Слънчев бряг. 

Lupa.bg научи, че таткото е неработоспособен като единият му крайник е отсечен, той е прочут като Стефан Куция. 

Разследващите се чудят по какъв начин хлапето е преместило тялото на жертвата си, по тази причина се проверява и татко му, както и другари на родителя. Не е изключено в идните часове въпросът да стане още по-заплетен. 

Стефан Куция е от ромски генезис и има 5 деца, той колкото да смогвал да се грижи за тях, научи извънредно lupa.bg. Повечето от хлапетата били нападателни, постоянно се биели между тях. 

Ченгетата споделиха пред медията ни, че бащата има предходни закононарушения, само че отхвърлят да дадат повече информация какви тъкмо са те, тъй като по този метод щели да навредят на раазследването. 

За сходно ликвидиране възрастен човек ще получи най-малко 18 години, а хлапето ще лежи 5 в детско общежитие. 

Все още се проверяват претекстовете за закононарушението, само че надали става дума за интимни моменти, които бяха изведени в медиите. Криминалистите проверяват и личността на убития македонец, като до този миг те нямат информация той да е с педофилски пристрастености. 

Снимката е илюстративна 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР