Самият Тръмп се пошегува със себе си. Колкото до риска

...
Самият Тръмп се пошегува със себе си. Колкото до риска
Коментари Харесай

Доналд Тръмп Даде Заден Ход! Това Променя Всичко С Напрегнатата Ситуация Със Северна Корея!

Самият Тръмп се пошегува със себе си. " Колкото до риска да имаш работа с ненормалник, това е негов проблем, а не мой ", сподели той.

Според Тръмп зимната Олимпиада в Южна Корея, в която участваха и севернокорейски спортисти, е минала доста сполучливо и за това имат заслуга и Съединени американски щати.

" Впрочем те (Северна Корея) ми се обадиха преди няколко дни и споделиха " желаеме да водим договаряния ". А аз им споделих " И ние бихме желали, само че би трябвало да се откажете от нуклеарните оръжия ". Ще се срещнем и ще забележим дали ще се получи нещо позитивно ", съобщи Тръмп.

Не е ясно дали Тръмп се е шегувал или се приготвя публична среща сред Съединени американски щати и Северна Корея. На вечерите на " Гридайрън клъб " президентите нормално изнасят хумористични речи и не разкриват нови политически начинания.

Ако има такава среща, тя ще е първата сред администрацията на Тръмп и Пхенян, които са в обтегнати връзки поради създаването от КНДР на нуклеарни оръжия, които могат да доближат Съединени американски щати, отбелязва Ройтерс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР