Самият Станков вложи много усилия, за да може от обновяването

...
Самият Станков вложи много усилия, за да може от обновяването
Коментари Харесай

Жечо Станков посочи как да продължи санирането: Трябва да е безплатно за всички - така е справедливо!

Самият Станков вложи доста старания, с цел да може от обновяването на постройките да се възползват оптимален брой хора безплатно

Програмата за саниране би трябвало да продължи гратис за всички и то още преди края на годината. Това е безапелационната позиция на претендента за народен представител от ГЕРБ-СДС в Бургаски регион Жечо Станков. Той е потвърден специалист, някогашен зам. министър по енергетика, а сега е лидер на листата на ГЕРБ-СДС за идните избори на 2 октомври. Самият Станков вложи доста старания, с цел да може от обновяването на постройките да се възползват оптимален брой хора безплатно.

Последното постоянно държавно управление – с министър председател Кирил Петков, промени разпоредбите на програмата. Сега хората би трябвало да изкарат средства, с цел да бъдат част от нея.



„ Моята безапелационна позиция е, че санирането би трябвало да бъде възобновено гратис за семействата. Към програмата би трябвало да бъдат включени еднофамилните къщи, публичните здания – лечебни заведения, учебни заведения, детски градини, както и бизнес постройките. Няма да отстъпя в отбраната си на ползите на хората! До края на годината остават 3 месеца и в случай че през това време програмата не бъде възобновена, България ще връща пари в Брюксел. Така има риск всичко със санирането да завърши. Стотици хиляди български семейства ще бъдат ощетени. “, акцентира Жечо Станков.

Именно това е един от проблемите, които бургазлии и жителите на района най-често слагат по време на срещите си с него. Те се интересуват по кое време и по какъв начин ще могат да живеят в по-уютни и по-топли жилища.



„ Виждаме и парадокси – да вземем за пример един блок, който в едната си част е саниран и жителите заплащат на половина по-ниски сметки за ток и парно и живеят удобно, а в другата част – хората заплащат повече и живеят в очакване. Това не е заслужено! “, счита Станков.

Той е безапелационен, че страната би трябвало да отпуска безплатно средства към хората, живеещи в еднофамилни къщи, за слънчеви панели за ток и топла вода. Като специалист той е създал стратегия с тази цел. „ Това ще е в интерес на хората, тъй като цените на стоките и услугите не престават да порастват, семействата орязват своите разноски, само че и се борят да запазят най-малко част от стандарта си на живот! Всички хора би трябвало да могат да аплайват оптимално улеснено онлайн по тази стратегия. Така е заслужено! “, уточни Станков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР