Сами Хосни от Фермата и Мила от Сървайвър станаха родители,

...
Сами Хосни от Фермата и Мила от Сървайвър станаха родители,
Коментари Харесай

Щастлива новина! Сами Хосни от Фермата и Мила от Сървайвър станаха родители

Сами Хосни от " Фермата " и Мила от " Сървайвър " станаха родители, а щастливата вест научаваме от профилите им в обществените мрежи. Двамата към този момент са щастливи родители на момченце.

" Малкото Мишле се роди на 1.11.2022 в 13:03, 4,025 кг. Какво повече да желая от живота ", написа с неспокойствие Мила, а под поста й заваляха честитки и пожелания за бързо възобновяване.

Оказа се, че раждането не е минало тъкмо по този начин, както е очаквала младата майка.

" Благодаря на всички, които ми пишат, с цел да ми дадат препоръки по какъв начин да предизвикам контракции и раждане, само че безусловно нищо не оказва помощ в моя случай, тъй че просто вливаме окситоцин още три часа и в случай че няма никакво развиване, евентуално ще е секцио. Не ми се желае, въобще, само че просто безусловно нищо не оказва помощ ", това споделя Мила три часа преди да роди на стори от болничното заведение в профила си.

От споделеното в следващо стори от Мила, разбираме, че вливанията не са дали упования резултат и се е наложило да влезе за секцио. " И след многочислени опити за разнообразни техники, просто не става, тъй че влизам в секцио по-късно, чакаме Сами. Хайде, Самчо, очаквам те, очаквам те, очаквам те, обич моя ", споделя с усмивка тя.

Както излиза наяве, таткото е участвал от самото начало на раждането на сина си. " Много съм щастлива, всичко е наред, доста благодаря на всички. Много яка страст! Баси кефа! Май съм майка към този момент... ", споделя с усмивка Мила.

Младите родители Сами и Мила, които са двойка от години, евентуално към този момент се замислят и за друга значима крачка в живота си, а точно - сватбата, за която обаче, най-малко към този момент не дават никакви индикации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР