Самата тя е продавачка в търговския обект, в който уви,

...
Самата тя е продавачка в търговския обект, в който уви,
Коментари Харесай

Помните Ли Лютата Водеща Диана Найденова! Ще Ви Изуми Къде Е Сега И С Какво Се Занимава След Края На Телевизионната Си Кариера!

Самата тя е продавачка в комерсиалния обект, в който уви, клиенти рядко влизат. Бутикът към момента не е добре създаден, въпреки да се намира на основно място в столицата - на ул. " Раковски ", тъкмо срещи представителството на Европейски Съюз. Диана не губи вяра, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея да си купуват свещи, декорации и ароматизатори. Факт е, че пространството е много уютно и подредено с усет. Освен свещи и ароматизатори могат да се купят и дребни предмети за бита, всички до един авторски.

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето х някогашната тв звезда запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се зад щанда тя преглежда фейсбука си и други уеб сайтове със смарт телефон. Диана Найденова заряза дейната публицистика преди 4 години.

Тогава тя се и омъжи за остарялата си обич Мирослав Войнаков, напомнят осведомени. Тв звездата си потегли огорчена от Нова след сблусък с към този момент някогашната шефка на новините Дарина Сарелска. Впоследствие врагинята й бе отстранена от работа.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР