Самата певица на народа - Ивана, го призна наскоро -

...
Самата певица на народа - Ивана, го призна наскоро -
Коментари Харесай

Къде е фотошопът: Корем, налят з@дник, двойна брадичка и всичко, както му е редът - ето я истинската Емануела!

Самата певица на народа - Ивана, го призна неотдавна - в чалга гилдията всичко е фотошоп и филтър - от-до. Тя беше безапелационна, че лицата, които сме привикнали да виждаме по фотоси и календари, не са действителни и нямат нищо общо със съответните хора.

Е, лека бавно се убеждаваме в това. Поредната, която потвърди думите на Ивана, е Емануела. 42-годишната певица беше снимана в магазин, дружно с дребния си наследник Мити, до момента в който пазаруваше дарове за Коледа. Ами, да - симпатична жена е Емануела, само че това съдбовно знамение, което ни гледа от фотосите, го няма.

Особено, когато певицата е без грим, както в тази ситуация, в лицето й няма нищо " уау ", просто една естествена, даже леко постна жена. Ясно се вижда и двойната й брадичка, което също е обикновено за всички хора - анормален е стремежът да се вършат на кукли и да се дялкат като такива.

А и певицата явно е похапнала празнично и преди празниците, защото с просто око се вижда, че е много наедряла на коремче и на задна част. Емануела е облечена в розов спортен екип - ей, не я пусна тази Барби фикс идея... само че най-малко накупи много дарове и препълни количката, за което й споделяме " отлично ".

С кого ще посрещне празниците и има ли нова обич в сърцето си, още пази в загадка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: фотошоп Ивана филтри Емануела Барби Барби мания
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР