Сама, но по-щастлива от всякога! Така твърди, че се чувства

...
Сама, но по-щастлива от всякога! Така твърди, че се чувства
Коментари Харесай

Кристина Милева се раздели с чужденеца

Сама, само че по-щастлива от всеки път! Така твърди, че се усеща дългокраката газела Кристина Милева, която неотдавна е зарязала чуждоземния си ухажор Алекс Сото.

За раздялата Криси удостовери индиректно в обществените мрежи. Тя разгласява поредност красиви и предизвикателни фотоси от карибския остров Ангила, където прекара близо месец по работа. „ И по този начин тя стартира да диша, да живее и стигна до мястото, където няма сбогувания. Тя беше влюбена, само че не в някой или нещо, а в самата себе си. И за първи път всичко към нея я въодушевяваше “, поетично разказа обстановката си красивата манекенка, писа „ България Днес “.

В профила й, както и в този на Сото, към този момент са изтрити общите им снимки. Двамата даже не са в другарските си листи и очевидно нямат желание да се срещат още веднъж. Само до преди месец Кристина обикаляше света на крилете на любовта, на които се носеше с доминиканеца Алекс Сото. Многократният първенец по водни спортове я придружи до Европа, където имаше съревнование и не се свенеше да разкрие пред целия свят връзката им, както и че е влюбен до уши в хубавицата.

Явно буйният огън е почнал да тлее, тъй като след горещите летни пристрастености по крайбрежията на Доминикана Кристина е изтрила обичания си от профилите си. Още през юли предходната година Милева заяви, че връзките й с бащата на двете й деца – Васил, куцат. Засега не е ясно дали манекенката ще се върне в обятията на някогашния, само че пък едно е несъмнено – в този момент е соло и по-красива от всеки път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР