Сам Банкман-Фрийд, противоречивият основател на борсата за криптовалути FTX, отново

...
Сам Банкман-Фрийд, противоречивият основател на борсата за криптовалути FTX, отново
Коментари Харесай

Сам Банкман-Фрийд среща още проблеми в подготовката за делото – този път интернета е виновен

Сам Банкман-Фрийд, спореният създател на борсата за криптовалути FTX, още веднъж влезе в заглавията на вестниците, като изиска да бъде освободен от столичния център за задържане в Бруклин.

Младият милиардер, чието освобождение под гаранция беше анулирано при започване на август, твърди, че среща компликации при подготовката за идния правосъден развой. Според отчет на Fortune от 10 септември той се базира на проблеми като обезсърчителен достъп до интернет.

В писмо до съдията от 8 септември юристите на обвинения настояват, че прокурорите не са дали на клиента им нужните компютърни запаси, нужни за прегледа на милиони страници съответстващи доказателства. Тези документи се отнасят до срутва на FTX през 2022 година, а правосъдният развой е плануван за началото на октомври.

Неотдавнашният спор се концентрира основно върху достъпа на Банкман-Фрийд до компютър, което води до различия по отношение на живота на батерията и логистиката на превозването му до постройката на съда за двуседмичен достъп до преносим компютър с интернет.

В края на август арбитър Люис Каплан инструктира участващите страни да намерят решение. Адвокатите също по този начин показаха угриженост по отношение на невъзможността той да си носи храна и вода в стаята за достъп на гости, потвърждавайки, че това е негово конституционно право.

“ “, подчертаха юристите. Макар че ръководителят на съда преди този момент предложи на екипа на Банкман-Фрийд да изиска отсрочване на процеса, вместо това те избраха да изискат краткотрайното му освобождение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР