Сам Алардайс, който вчера стана временен мениджър на Лийдс, не

...
Сам Алардайс, който вчера стана временен мениджър на Лийдс, не
Коментари Харесай

Сам Алардайс: По нищо не отстъпвам на Гуардиола, Клоп и Артета

Сам Алардайс, който през вчерашния ден стана краткотраен управител на Лийдс, не намира разлика сред себе си и водещите треньори на клубове от британското състезание. 68-годишният експерт размени Хави Грасия в опит още веднъж да направи магията си - да не изпадне от Висшата лига.

" На 68 съм, само че няма никой пред мен във футбола. Нито Пеп (Гуардиола), нито (Юрген) Клоп, нито (Микел) Артета ", съобщи Алардайс.

" Много хора считат, че към този момент съм прекомерно възрастен и демодиран, което е надалеч от истината. Все още си го мога. По отношение на познанията във футбола и дълбочината им, аз не изоставам от никого. Не споделям, че съм по-добър, само че съм най-малко еднакъв с тях ”, продължи той.

Първият дуел на Алардайс отпред на Лийдс ще бъде против водача в генералното класиране Манчестър Сити.

" Започваме с елементарен мач в събота. От Манчестър Сити по-лесно накъде? ", съобщи в закачлив звук Алардайс.

" Този мой престой в Лийдс може би ще бъде най-голямото ми предизвикателство, защото остава прекомерно малко време до края на сезона. Мачовете са малко, само че за сметка на това са сложни ”, приключи той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР