Салата от цвекло с орехи е една от най-удивителните рецепти,

...
Салата от цвекло с орехи е една от най-удивителните рецепти,
Коментари Харесай

Една лека и здравословна салата за пролетта

Салата от цвекло с орехи е една от най-удивителните предписания, в която ще съумеете да съчетаете „ приятното “ със „ здравословното “. Така че, това е ядене за тези, които обичат да се хранят вкусно, само че не забравяйте за вярното хранене и се грижете за храносмилателната си система. Хубавото е, че не се нуждаете от „ отвъдморски “ скъпи артикули, както и от никакви специфични физически старания. Време е да се заемете с приготвянето на салатата от цвекло.
Нужни артикули:
 Пролетна салата с печено пиле и ягоди Пролетна салата с печено пиле и ягоди
Време е за една супер пролетна рецепта от уеб страницата countryliving.com. Вярваме, че тя ще ви хареса и нямаме самообладание да я опитате вкъщи.&n...
- приблизително огромно цвекло 2 бр.;
- чесън 3-4 междинни скилидки;
- орех 6-8 бр.;
- майонеза 0,5 опаковка.
Начин на подготвяне на салата от цвекло и орехи:
 Салата Мъжки каприз с пиле и гъби Салата " Мъжки каприз " с пиле и гъби
Салата " Мъжки каприз " е много засищащо ядене, в което преобладават протеиновите артикули. Протеинът е главният строителен материал за мус...
Много домакини, които нямат кухненско съоръжение за облекчение и ускорение на процеса на готвене, като тенджери под налягане, тенджери с двойно дъно и мултикукър, се пробват да не готвят ястия, изискващи варене на цвекло, тъй като този зарзават би трябвало да се готви много дълго време, от време на време да се боде с съчка за зъби / нож, с цел да се ревизира готовността му. Има метод да не се сблъскате с такава скука над печката.
·         Налейте вода в огромна тенджера. Оставете я да заври, по-късно сложете измитото цвекло и варете тъкмо час (няма потребност да отваряте капака и да проверявате). След това изключете котлона. Оставете тенджерата със затворен похлупак и цвеклото в нея за към 40 минути. След това го извадете и оставете да се охлади. Оказва се на 100% е сварено цвеклото без доста занимавка край него.
·         Настържете цвеклото на ренде в подобаващ съд.
·         С помощта на нож нарежете орехите на едро.
·         Прекарайте чесъна през преса. Добавете чесъна и орехите към цвеклото.
 Невероятно лесна и приятна салатка за студена ракийка Невероятно лесна и приятна салатка за студена ракийка
Предлагаме ви рецепта за домашна салата " Цезар ", в която се употребява майонеза. Необходими артикули: 1 глава салата айсберг 2 филета...
·         Остава да овкусите всичко с майонезата. Разбъркваме добре всички артикули. Тези, които обичат солената храна, могат да прибавят малко сол. Но защото взехме решение да ядем вкусно, само че вярно, по-добре е да се направи без тази добавка (солта, съдържаща се в майонезата, е изцяло достатъчна).
·         Оформяме салатата по желан метод: в стъклени порционни салатени чаши, употребявайки специфична форма (можете елементарно да ги извършите със личните си ръце, да вземем за пример от пластмасова бутилка — най-лесният метод е да отрежете горната и долната част, оставяйки цилиндър от 10-15 см).
Количеството чесън, посочено в рецептата, може да бъде променено съгласно желанията.
Салата от цвекло съвършено добавя месните ястия, правейки ги по-леки. Също по този начин е добре за варени или пържени картофи.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР