Салах отбеляза два удара, докато червените спечелиха с 2:1 на

...
Салах отбеляза два удара, докато червените спечелиха с 2:1 на
Коментари Харесай

Клоп: Салах е един от най-добрите нападатели

Салах означи два удара, до момента в който " алените " завоюваха с 2:1 на стадион " Тотнъм Хотспър " в неделя, увеличавайки попаденията си за сезона до 14 във всички надпревари. Египтянинът означи във всеки от последните си четири мача.

" Дори в неговия „ муден старт “ той беше забъркан в множеството шансове в европейския футбол. Той не ги взе или ние не ги взехме, само че за един нападател това е изцяло естествена фаза. Но всеки знае, че в последна сметка, когато всеки огледа обратно към кариерата му след четири, пет или шест години, всеки ще си спомни един от най-хубавите нападатели, които в миналото е виждал, тъй като числата му ще бъдат безусловно луди.

Най-много ме зарадва, не просто, че той вкара двата гола, само че че игра като същински екипен състезател. Не съм сюрпризиран от това, само че е значимо. Той също беше изправен пред тези въпроси във връзка с своите попадения, само че след това означи два гола. Но първо ставаше дума за отбрана и по-късно той още веднъж ще получи своите шансове. Наистина съм удовлетворен за него. Най-доброто показване и сподели извънредно отношение ", показа доволният Юрген Клоп.

Победата на Ливърпул, първата им надалеч от вкъщи в лигата този сезон, може да се окаже основна в борбата за място в топ 4. Това ги доближава на седем точки от Тотнъм, до момента в който " алените "  също могат да се похвалят с мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР