Съквартирантите отново имат шанс да номинират за изгонване от Къщата

...
Съквартирантите отново имат шанс да номинират за изгонване от Къщата
Коментари Харесай

Номинационна игра ще предизвика страсти и емоции във Vip Brother

Съквартирантите още веднъж имат късмет да предлагат за изпъждане от Къщата тези, които смятат за съперници, тези, които са ги разочаровали, тези, които ги предизвикат, или тези, които не желаят повече да виждат по някакви аргументи. Едно е несъмнено - Big Brother желае от тях да се аргументират тъкмо и ясно, да не остават недомлъвки, подозрения и учредения за интриги и спекулации.

Тази вечер феновете на Нова телевизия ще видят по какъв начин съквартирантите взеха присъединяване в номинационна игра, в която бяха разграничени на два тима. Сините са Ели Гигова, Wosh MC, Тити Папазов (няма по какъв начин да е червен, когато сърцето му принадлежи на баскетболния „ Левски " ), Камелия Тодорова, Иво Аръков, Ива Екимова и Елена Кучкова. За аления тим играят Кали, Жени Калканджиева, Зорница Линдарева, Мартин Мартинов, Камелия Воче, Евгени Минчев, Наско Месечков и Йорданка Христова.

Капитани на двата тима са Йорданка Христова и Камелия Тодорова. Те би трябвало да дават отговор на въпросите на Big Brother, свързани с политически водачи. При даден правилен отговор съответният тим потегля по рисково трасе: басейн с вода, тръба и хлъзгава стълба.

Политбюрото към този момент не се употребява с привилегията членовете му да не бъдат номинирани. Но изключителното право да избави двама съквартиранти ще получи капитана на тима победител.

Настроенията в Къщата се насочват ту към идните номинации, ту към триумфа на задача „ Подбор на гении ", която ще дефинира седмичния бюджет на съквартирантите. Big Brother държи и ножа и хляба. Ще заровят ли томахавките между тях, ще се опитат ли да образуват лагери или ще се обединят към триумфа си, привличането на интерес във страницата на предаването и спечелването на оптимален бюджет - всичко зависи от съквартирантите, които споделят най-коментираната Къща в България.

След напускането на Тачо, Евгения и Зорница като че ли нямат нищо общо между тях. Всяка от тях стартира да образува лагер на състрадание към себе си. Зрителите на Нова телевизия видяха усмивката, с която Линдарева посрещна новината за изгонването на Тачо, а във вчерашния епизод я чуха двусмислено да споделя, че се надява да помаха за сбогом на някои хора от Къщата. Към кого насочва това обръщение и какви дейности ще предприеме за неговата реализация следва да разберем от номинациите и държанието й в „ Образцовия дом ".

Докато Зорница работи с думи, Жени е човек на делата и с поредност от рокади съумя да размести съквартирантите в спалнята и да изгони Линдарева от леглото си. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР