Съкрушените Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес скърбят за загубата на

...
Съкрушените Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес скърбят за загубата на
Коментари Харесай

Съкрушените Роналдо и Джорджина се борят с болката след загубата. Футболистът пропуска мач довечера

Съкрушените Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес скърбят за загубата на новороденото си дете. Синът на двойката е умрял по време на раждането. Момиченцето обаче е живо и крепко.

Двойката, която очакваше близнаци, заяви през вчерашния ден, че едното бебче е умряло, макар напъните на лекарите.

Преди това Джорджина разгласява видео, от което се вижда, че фамилията се е било събрало към фамилното барбекют часове преди да бъде обявена тъжната вест.

Звездата на "Манчестър Юнайтед " наподобява спокоен. Предполага се, че събирането е било в дома на Роналдо в събота вечер, след сполучливия мач на тима му. Роналдо означи хеттрик при успеха на своя тим с 3-2 над "Норич Сити " същия ден.

Вероятно Джорджина е родила в болница в Манчестър. Първоначално медиите чакаха раждането да се случи в частната университетска болница " Киронсалуд Мадрид ", която е покрай имението, което Роналдо към момента има. Родригес е била забелязана да посещава болничното заведение по време на визитата си в Мадрид през януари с Роналдо, когато двамата са били отседнали в петзвездния хотел Rosewood Villa Magna след сантиментална вечеря дружно.

Довечера футболистът няма да си изправи в мача на "Манчестър Юнайтед " против "Ливърпул ", потвърдиха от футболния клуб.

Сестрата на футболиста - Катя, показа сърцераздирателно отворено писмо, в което споделя, че "Бог ще покаже пътя все по-ясно " и че "Нашият ангел към този момент е в скута на нашия татко. И нашето малко момиченце е тук, мощно и крепко. И ще ни демонстрира всеки ден, че единствено любовта има значение.”

Тя разгласява известието си, съпроводено със фотоси на Джорджина и Кристиано със сина й, който се споделя Динис - като починалия им татко, и щерка й.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР