Съкратиха сроковете, за да си променят Избирателния кодекс. Той не

...
Съкратиха сроковете, за да си променят Избирателния кодекс. Той не
Коментари Харесай

Борисов: Някой слугува на президента

 " Съкратиха периодите, с цел да си трансформират Избирателния кодекс. Той не е за тези избори значим - той е значим за президентските избори. Така че някой слугува на президента ", съобщи на среща с министри в дома си в Банкя. На срещата участваха вицепремиерът, министърът на опазването на здравето, депутатът Любен Дилов-син, представители на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българската асоциация на притежателите в туризма, както и климатологът проф. Георги Рачев.

" Защо сменят разпоредбите? Заради президента, с цел да има служебна победа. Преди 5 година ГЕРБ още веднъж управляваше и президентът завоюва при старите правила, за какво би трябвало да се трансформират разпоредбите, да не са поели някакви задължения към Движение за права и свободи при безразборното отваряне на урни в чужбина? "

" Радвам се, че видях Слави жив, здрав и в подготвеност да ръководи в миналото при безусловно болшинство. Такова в никакъв случай никой няма да има. Казват, какво неприятно да отидем на избори - 50-60 милиона, толкоз сме дали на туроператорските компании, разхищаване на парите на данъкоплатеца е това ", добави той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР