Съжалявам, ако този стил на комуникация е предизвикал негативни емоции.

...
Съжалявам, ако този стил на комуникация е предизвикал негативни емоции.
Коментари Харесай

Първи коментар на министъра на културата след петъчното видео от кабинета

" Съжалявам, в случай че този жанр на връзка е провокирал отрицателни страсти. Не съм желал да обидя никого. Но в случай че това е цената, която би трябвало да платя, с цел да може тематиката " Култура " да е на дневен ред в нашето общество, подготвен съм. "

Това декларира министърът на културата Атанас Атанасов в първи коментар след, което провокира вълна от отрицателни реакции в обществените мрежи.

" В петък Министерството на културата създаде огромна вест - 30,4 млн. лв. за Национален фонд " Култура " отворени за кандидатстване. Тази вест притегли 12 споделяния във Фейсбук. Малко по-късно първото видео, което споделих от директния си информационен канал, доближи до всички българи. След 4 месеца на липса на публично внимание тематиката " Култура " е още веднъж на дневен ред ", изяснява Атанасов.

След коментара за петъчното видео Атанасов продължава с доклад на направеното през първите 100 дни на ръководство.

Той регистрира 100 млн. лева повече в бюджета за просвета, 44 млн. лева за Националния кино център и българското кино, 30 млн. лева за Национален фонд " Култура ", 12 млн. за българските музеи " макар лъжите на опозицията ", нови състезания за шефове на културните институти, налагане на ясни критерии, с цел да може " парите да отиват до създателите, а не просто да потъват някъде ".

Той даде обещание всяка седмица да пуска по едно видео, в което да споделя повече за работата на ведомството си.

Междувременно се появи петиция с искане за оставката на културния министър Атанас Атанасов, инициирана от Светослав Трайков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР