Съгласно издадената заповед на министъра на здравеопазването № РД-01-13/11.01.2022 г.,

...
Съгласно издадената заповед на министъра на здравеопазването № РД-01-13/11.01.2022 г.,
Коментари Харесай

СРЗИ: Твърденията за затваряне на София са неверни

Съгласно издадената заповед на министъра на опазването на здравето № РД-01-13/11.01.2022 година, Ви осведомяваме, че позитивните резултати от проби за COVID-19, извършени на 10.01.2022 г, както и техните контактни лица, ще бъдат сложени под наложителна карантина според цитираната Заповед и направените в нея промени и допълнения, оповестяват от СРЗИ.

" Информираме Ви, че тълкования, които се появиха в общественото пространство за „ затваряне " на София-град са погрешни. Институциите и специалистите наблюдават общата картина на заболеваемостта в столицата и оферират решения на виновните звена в системата – това е динамичен развой, който цели създаването на оптимално съответни противоепидемични ограничения, които се вземат решение на държавно равнище ", пишат от Столичната РЗИ.

Във връзка с изключителната натовареност на РЗИ-София и в изискванията на тежкия кадрови недостиг, в който институцията работи, Регионалната ревизия моли жителите, които имат предпочитание да се включат като доброволци в помощ на процеса по използване на противоепидемичните ограничения, да се свържат с тях на имейл.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР