Съгласете се, че няма нищо по-хубаво от това време на

...
Съгласете се, че няма нищо по-хубаво от това време на
Коментари Харесай

Ето защо хората, които обичат Коледа, са най-добрите

Съгласете се, че няма нищо по-хубаво от това време на годината!

Улиците са изпълнени с лампички и хора, които се усмихват, щастливи са и се радват на живота и приближаващите празници. Сякаш в този миг всички са загърбили проблемите и са станали по-добри, великодушни, обичащи.

Нека не забравяме, че цялата причина да честваме Коледа е, че тя е един прелестен празник и мотив да бъдем по-добри. Да живеем в мир и естетика. Коледата е времето, в което възрастни и деца стартират да имат вяра в магията. Поставяме коледни лампички, с цел да отстраняваме тъмнината, слушаме коледни песни, с цел да върнем насладата. Гледаме коледни филми.

И без значение от цената, всеки подарък, дарен през това време от годината, значи освен това. Показва, че макар възходите и паденията през годината, в самия и край всичко е по-красиво, по-щастливо, по-весело.

А всички тези, които се прибират у дома за празниците, изпитват още повече благополучие, тръпнейки в очакване да се срещнат с околните си. Да, може и да сте се карали през годината. Но на Коледа сте подготвени да забравите всички разправии и неразбирателства и да пуснете любовта един към различен да засенчи всички проблеми. Може би в този момент е моментът да схванат какъв брой доста държите на тях. Може би е времето да ги попитате по какъв начин са. Да им благодарите, че точно те са вашите близки.

А за всички другари и близки, които са надалеч от нас в този миг, време е да намерим метод да ги накараме да се почувстват обичани и щастливи. Да им напомним, че даже да не са с нас физически, те са в сърцата ни.

Хората, които обичат този сезон и го чакат с неспокойствие, в действителност са най-прекрасните хора, тъй като това в действителност е най-прекрасното време от годината! /dama.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР