Съгласен съм с Христо Иванов, че е важно да има

...
Съгласен съм с Христо Иванов, че е важно да има
Коментари Харесай

Борисов иска нов обществен договор и Христо Иванов за премиер

Съгласен съм с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление . Нека разгласи кабинет, да ни предложения и да каже при какви условия всичко, което приказва, може да се случи и да подпишем документ. За това настоя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с младежката организация на партията, оповестява bTV.

Той посочи, че точната дума е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности, уточни Борисов.

Според него не са нужни медиатори и ГЕРБ са " узрели ".

Борисов поздрави водача на Българска социалистическа партия че метода с медиатори и неутрални лица не е сериозен.
 Демократична България подготвени да носят отговорност за ръководство, само че не каквото и да е
Демократична България подготвени да носят отговорност за ръководство, само че не каквото и да е

Иванов желае президентът още веднъж да организира съвещания преди третия мандат

" Партиите избират своите управления, които носят отговорност пред цялата партията. Големите решения, значимите решения, се взимат на лидерско равнище ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той даде образец по какъв начин би трябвало да се случи това: " Аз ще се застъпвам пред партията, видях какъв брой са дали своят вот, да отвърна на Христо Иванов. Познавам те добре, като вицепремиер беше добър, почтен, аз нямам забележки към теб. Обяви кабинет с министър-председател Христо Иванов, предложения ни и кажи при какви условия може това да се случи, да подпишем документ , нов публичен контракт по-точно. С една дума - застани, събери водачите, предложения Нинова, Костадин от " Възраждане ", предложения Стефан Янев, Карадайъ, това е новият публичен контракт. Тогава всяка партия я има в програмата. Приемаме една декларация, слагаме подписите и сме подготвени " .

Борисов обаче изрази терзание, че от Демократична България са се въздържали за Gemcorp.
 ГЕРБ склонни на диалог и с Нинова за третия мандат?
ГЕРБ склонни на диалог и с Нинова за третия мандат?

Въпреки че има решение на Конгреса на ГЕРБ - да не се влиза в коалиция с Българска социалистическа партия

Припомняме, в последните няколко седмици че третият мандат би бил най-успешен, в случай че бъде връчен на " Демократична България " , само че няма индикации, че такова решение ще бъде взето от президента Румен Радев, който по време на консултациите организира най-остър диалог точно с Демократична България, а и в словото си при разкриване на 48-то Народно заседание нападна точно " войнолюбците ".

По-рано днес Екатерина Захариева акцентира че с " Демократична България " ГЕРБ имат най-вече общи визии, а. Въпреки това, по думите на Екатерина Захариева, ГЕРБ са провели диалози с всички политически сили, .
 Третият мандат още веднъж отива в Българска социалистическа партия
Третият мандат още веднъж отива в Българска социалистическа партия

Дали левицата и Политическа партия ще сближат позиции?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР