Сагата с паркоместата в градовете сякаш никога няма да приключи.

...
Сагата с паркоместата в градовете сякаш никога няма да приключи.
Коментари Харесай

Шофьор остави бележка на колата си: Баща ми е полицай!

Сагата с паркоместата в градовете като че ли в никакъв случай няма да завърши. Шофьорите стават все по-изобретателни, като дейностите на някои граничат с безочливост. В днешната история няма ви описваме за надрана кола или вдигнати чистачки, а за една записка, която приказва задоволително. Листчето хартия е сложено отвътре на кола в Стара Загора и гласи: „ На колата има камера. Баща ми е служител на реда. “

Авторът на обявата написа:

„ Ние сме вход с 24 жилището и 13 паркоместа! Колко би трябвало да си безочлив (паркираЛА - НЕ ЗНАЕ) само че да си залепиш записка - Колата има камера. Баща ми е служител на реда. Поредната безочливост и дебелоочие!!! “

Този коментар обаче провокира полемика. Дали може да се уточни като основателна причина броят на жилищата и свободните места?

„ Всички пишат за прословутата записка и наглостта на момичето… ами в случай че към този момент някой й е надирал колата или вдигнал чистачките - което е обичано на много българи, които считат че щом е пред блока, това място е тяхно. И какво, тази обява и снимания номер осмисли ли вечерта?, “ разяснява жена.

„ Написала е, че има камера. Няма потребност да написа специалността на татко й, тъй като и той си има началник, ами в случай че мине детето на шефа, то има ли право да направи нещо на колата, единствено тъй като татко му е началник на полицията в града? Бележката е написана от наглец!, “ счита различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР