Сагата между Джизъса, Златка, общото им дете и новите им

...
Сагата между Джизъса, Златка, общото им дете и новите им
Коментари Харесай

Истината от първо лице: Златка призна за раздялата с новата ...

Сагата сред Джизъса, Златка, общото им дете и новите им половинки май няма да свърши скоро, в случай че съдим по това, което и двамата разкриват редовно. Наскоро плеймейтката развърза тотално езика с признанието, че ексфутболистът не е никакъв татко, а всичко досега по тематиката в общественото пространство за него е цялостен фарс.

В Инстаграм профила си, където в последно време е доста дейна, Златка Райкова съобщи, че някогашният й не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало " тати " новото й гадже Карен, защото въобще не вижда биологичния си.

 Наскоро дребният имаше рожден ден и Златка не пропусна да качи в мрежата фотоси от купона на наследника си. На въпрос от собствен почитател къде е таткото на рожденика, русокоската отвърна, че Благой Георгиев даже не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден-днешен.

Тъй като плеймейтката не е качвала от известно време фотоси с новото си гадже, разумно се появиха клюки, че двамата са се разделили. Това обаче, не дава отговор на истината към този миг, а самата Златка се зарече да не е толкоз подвластна на мързела си, а да качва по-често настоящи любовни селфита, написа show.blitz.bg.

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР