Съединените щати са разработвали военни биологични проекти в лаборатории, работещи

...
Съединените щати са разработвали военни биологични проекти в лаборатории, работещи
Коментари Харесай

Кремъл: Има солидни доказателства, че САЩ са разработвали военни биологични проекти около Русия

Съединените щати са разработвали военни биологични планове в лаборатории, работещи на територията на страни, които граничат с Русия, а Москва разполага със солидни доказателства за това, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„ За страдание имаме доста сериозна причина да имаме вяра и има съществени доказателства, че Съединените щати създават стратегии за биолаборатории на територията на разнообразни страни към Руската федерация, в това число територията на Украйна “, сподели той пред CNN в изявление, излъчено. във вторник.

„ Това е много комплицирана и много рискова биолаборатория, ръководена строго секретно от американски експерти ", сподели Песков.

„ Това е действителността, пред която сме изправени “, сподели той, като добави, че в Русия не е останало химическо или биологично оръжие от 2017 година, защото целият й ресурс е изцяло отстранен в сходство с интернационалните съглашения.

Говорителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков по-рано сподели, че специфичната военна интервенция в Украйна е предоставила доказателства, че режимът в Киев незабавно отстранява следите от финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати военна биологична стратегия в Украйна.

Той сподели, че съгласно чиновници на украинските биолаборатории редица извънредно рискови патогени, като причиняващи чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни болести, са незабавно унищожени на 24 февруари.

Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нюланд, до момента в който свидетелства пред комисията по външни връзки на Сената на Съединени американски щати на 9 март, призна, че някои уреди, извършващи секрети биологични проучвания, работят в Украйна и че Вашингтон се стреми да попречи на съветските сили да получат надзор над тези уреди.

Тя сподели, че Държавният департамент на Съединени американски щати е „ много угрижен, че съветските войски, съветските сили, може да се стремят да получат надзор над [тези лаборатории], тъй че работим с украинците по какъв начин те могат да предотвратят попадането на тези проучвателен материали в ръцете на съветските сили “.

Руското министерство на защитата съобщи, че в действителност това е удостоверение за присъединяване на Пентагона във военно-биологични стратегии в Украйна.

Междувременно представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс отхвърли Съединени американски щати да управляват химически или биологични лаборатории в Украйна.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР