Съединените щати са готови за нови удари срещу Сирия. Това

...
Съединените щати са готови за нови удари срещу Сирия. Това
Коментари Харесай

САЩ в ООН: Ако Сирия отново дръзне да използва отровен газ, ще има нови удари!

Съединените щати са подготвени за нови удари против Сирия. Това стана ясно от съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Войната с ракети се трансформира във война на думи по време на свиканото от Русия съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Руската резолюция беше отхвърлена. Днес се чака да се гласоподава нова версия, с която да се направи инспекция на химическата офанзива в Сирия, само че не е ясно дали и тя ще мине.
Русия жигосах офанзивата против Сирия, само че Съветът за сигурност към Организация на обединените нации отхвърли резолюция с такова наличие. „ Признак на цинична пренебрежителност е когато група от страни решат сами да стартират военни действия”, съобщи Василий Небензя, представител на Русия в Организация на обединените нации.
Представителят на Съединените щати предизвести, че потреблението на химическо оръжие е алена линия. „ Ако режимът в Сирия още веднъж употребява токсичен газ, Съединените щати са подготвени за удар”, съобщи Ники Хейли, представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.
В Twitter президентът Доналд Тръмп дефинира задачата като реализирана. Но за мнозина в Съединените щати не е ясно каква е задачата и има ли тактика за Сирия, написа Нова телевизия.
„ Съединените щати би трябвало да имат цялостна тактика за Сирия отвън това да предотвратят Асад да употребява химически оръжия”, разяснява конгресменът Майк Кофман.
Засега тактиката на Вашингтон наподобява по този начин – прекъсване на „ Ислямска държава” и на използването на химически оръжия.
„ Снимките на мъртви деца не са фалшив нюз. Те са резултат от варварската нехуманност на режима”, съобщи Ники Хейли.
Но решението на Доналд Тръмп и съдружните сътрудници Франция и Англия да работят със мощ беше сложено от въпрос – както от законодатели в трите страни, по този начин и от Асоциацията за надзор на оръжията. В декларация от там декларират, че е притеснително опцията президентът самичък да заповядва военни удари и по този начин да се стигне до потреблението и на нуклеарно оръжие.
„ Широкото изказване, че президентът може да стартира военни дейности по своя воля, повдига конституционни въпроси и основава терзания за опцията президентът самичък да подреди военни дейности против други закани, в това число Северна Корея, по метод, който да докара до използването на нуклеарно оръжие”, се споделя в декларацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР