Съединените щати са длъжни да компенсират загубите на страните, засегнати

...
Съединените щати са длъжни да компенсират загубите на страните, засегнати
Коментари Харесай

Володин: САЩ са виновни за разпространението на COVID-19

Съединените щати са длъжни да компенсират загубите на страните, наранени от пандемията от COVID-19, защото Америка е отговорна за разпространяването на вируса.

Това мнение изрази в сряда ръководителят на Държавната Дума на Русия Вячеслав Володин, разяснявайки изказвания на американски академик и началник на комисията по COVID-19, който упрекна Съединени американски щати в разпространяването на пандемията от ковид, оповестява ТАСС.

„ Милиони заболели и умряли, световна икономическа рецесия, спад в стандарта на живот на хората са следствията от COVID-19, за които Вашингтон би трябвало да понесе отговорност. (...) Всички страни, наранени от пандемията, би трябвало да бъдат обезщетени от Съединените щати за понесените загуби “, написа Володин в своя канал в Telegram.

Той означи, че съгласно американския академик Джефри Сакс COVID-19 е основан в американски биотехнологични лаборатории след две години интензивно проучване. " Днес, когато се чуват сходни обвинявания, Байдън мълчи. Той се опасява, че светът ще разбере истината за същинския провинен за пандемията ", сподели Володин.

Председателят на Държавната Дума добави още, че „ военно-биологичните разработки на Съединени американски щати, които те организират по света, би трябвало да бъдат прекъснати и разкрити “, оповестява ТАСС.

Източник " Гласове "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР