Съединените щати рискуват да повторят съдбата на Съветския съюз, основната

...
Съединените щати рискуват да повторят съдбата на Съветския съюз, основната
Коментари Харесай

Тръмп смята, че САЩ могат да повторят съдбата на СССР

Съединените щати рискуват да повторят ориста на Съветския съюз, главната опасност за Америка в този момент идва от вътрешната страна. Това мнение изрази някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който произнесе тирада във вторник във Вашингтон, предава ТАСС.

" И къде ще свърши това? Вероятно няма да свърши, тъй като макар големите външни рискове, най-голямата опасност за нас, за тази страна, остават нездравите и злобни хора вътре, у нас ", сподели някогашният президент, разяснявайки продължаващите опити за почистване на политически сметки с съперниците си в лицето на водачите на Демократическата партия.

В същото време Тръмп, който е републиканец, уточни демократката Нанси Пелоси като една от тези фигури, застрашаващи Съединени американски щати като цяло. Тя заема поста представител на Камарата на представителите на Конгреса - третият по значимост в американската държавна подчиненост.

В тази връзка някогашният президент на Съединени американски щати даде обещание да продължи да се занимава с политическа активност. „ Правя това за Америка. <...> Защото, в случай че не го направя, нашата нация е обречена да стане още една Венецуела или различен Съветски съюз. Ние се движим в тази посока. Или ще се превърнем в Куба от доста огромен мащаб, където всичко е изгубено и няма вяра [за най-доброто] “, изясни Тръмп.

Според него Съединените щати при настоящия президент демократ Джо Байдън са изгубили всички тези външнополитически и вътрешнополитически достижения и преимущества, които предходната вашингтонска администрация твърди, че е осигурила.

" Вече не сме самостоятелни или преобладаващи в енергетиката, както бяхме единствено преди две години. Ние сме страна, която моли за нефт от Венецуела, Саудитска Арабия и доста други. Джо Байдън споделя: " Моля, апелирам, апелирам, помогнете ни. "

А имаме повече течно злато под краката си, в сравнение с която и да е друга нация в света. Ние сме нация, която е погълната от „ новия „ зелен курс “ на радикалната левица (мащабната икономическа и екологическа самодейност на част от Демократическата партия, наречена по прилика с " новия курс " на 32-ия президент Франклин Делано Рузвелт. – Ред.)

Но всеки знае, че „ новият зелен курс “ ще докара до унищожаването на страната ни. Ние сме нацията, която остави след себе си Афганистан, мъртвите бойци, американските жители и най-хубавото военно съоръжение в света на стойност 85 милиарда $ ", сподели Тръмп.

За Русия и Китай

Освен това съгласно него Съединени американски щати при Байдън „ разрешиха на Русия “ да отприщи спор в Украйна и обстановката „ единствено ще се утежнява “. " Това в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че аз бях ваш висш главнокомандващ. А Китай и Тайван са идващите ", уверен е Тръмп.

Той има вяра, че Вашингтон под управлението на Байдън дава опция на Иран да „ сътвори колосално нуклеарно оръжие “, а на Китай да похарчи „ трилиони и трилиони долари “, извоювани посредством непазарни преимущества в търговията със Съединените щати, с цел да образува „ военни сили, които, допустимо светът може в никакъв случай да не е виждал ". „ Само преди две години държахме Иран, Китай, Русия и Северна Корея под надзор. Те нямаше да създадат нищо против нас и всички знаят това, изключително тези водачи “, изясни някогашният президент.

Той акцентира, че Съединени американски щати „ към този момент не се почитат “, тяхната позиция „ към този момент не се зачита в света “. „ Много хора ни се смеят “, добави Тръмп.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР