Съединените щати никога няма да признаят резултатите от референдумите, провеждани

...
Съединените щати никога няма да признаят резултатите от референдумите, провеждани
Коментари Харесай

САЩ никога няма да признаят резултатите от референдумите, готвят нови санкции

Съединените щати в никакъв случай няма да признаят резултатите от референдумите, провеждани от съветските окупационни сили в Украйна, и ще разгласят спомагателни стъпки през идващите дни в отговор на дейностите на Кремъл. Това съобщи на брифинг прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер, оповестява кореспондентът на " Укринформ “ от Вашингтон.

" Заедно с нашите сътрудници по света ние отхвърляме всевъзможни изфабрикувани резултати, които Русия ще разгласи и ще чуете повече от нас през идващите дни “, съобщи представителят на администрацията на Байдън.

Тя акцентира, че Съединените щати в никакъв случай няма да признаят окупираните от Русия райони, където се организират псевдореферендуми, за нещо друго от суверенната територия на Украйна.

" Ще продължим да работим с нашите съдружници и сътрудници, с цел да държим Русия виновна и да поддържаме Украйна толкоз дълго, колкото е належащо “, сподели Жан-Пиер.

Тя също по този начин повтори позицията на Съединени американски щати за готовността им да " наложат спомагателни бързи и тежки стопански последствия на Русия “, в случай че руснаците продължат да извършват сюжета за анексиране на украински територии.

Луганска, Донецка, Херсонска и Запорожка области организират референдуми на 23-27 септември за присъединение към Руската федерация.

Белият дом съобщи, че разполага с разследваща информация за това по какъв начин Москва ще манипулират резултатите от по този начин наречените гласувания. Освен това Вашингтон означи, че към този момент има съответни числа, които руснаците възнамеряват да огласят след 27 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР